Artikuj nga Jordan Daci
  • “Jo drejtësi turmash dhe as ligje aksioni!”

    Vendosa të shkruaj këtë artikull, nisur nga diskutimi në facebook, që populli ynë e ka me shumë qejf të madh në të cilën u përfshinë gjithëçfarëlloj njerëzish madje edhe juristë, por edhe plotë pseudojuristë.