Artikuj nga Bedri Islami / 1 Rezultat (e)
  • Analiza

    I kujt do të jetë shtatori?

    Ka disa ditë që shefat e opozitës, të shkuarit e të sotmit, paralajmërojnë se muaji shtator do të jetë ai i rrëzimit të qeverisë “Rama” dhe se,...