Artikuj nga Rudina Xhunga
  • #Fakenews vs. #Hopenews

    Dua të kthehem pas në kohë, në vitin ‘97. Në një nga reportazhet e mia më të vështira, në Cërrik. Kur vajta, pa ditur ku shkoja, u gjenda mes kufomash. Banorët ishin të armatosur dhe të dehur. Të gjithë të ofronin fërnet dhe një gjuajtje me automatik

  • Do bëhem ministre e Rendit!

    Unë i dhashë zemër nje polici të bejë detyrën, unë harrova që isha nënë dhe po tërhiqja një fëmijë në sherr, ndaj e nis këtë shkrim me ofertën, me bëni mua, ministre rendi!