Artikuj nga Eva Kushova
  • '30 arsye pse jetoj ende në Shqipëri'

    Se këtu kam prindërit, motrat, vellain, të afërmit e mi. Se flas kudo gjuhën time. Se kurrë nuk ndihem e vetmuar. Se kemi det, mal, natyrë të mrekullueshme dhe shumë ditë me diell.