Artikuj nga Enver Metalla
  • Shkëlqimi dhe rënia e vetingut të Lulzim Bashës!

    Kur shqiptaret flasin sot per vetingun, ata kane parasysh gjyqtaret dhe prokuroret e korruptuar, te cilet dolen “lakuriq” ne syte e eksperteve shqiptare e te huaj e ne masen 80% u detyruan te largohen nga sistemi i drejtesise.