Artikuj nga Arben Isaraj / 1 Rezultat (e)
  • Analiza

    Qeni leh për stan të vet

    Pas 27-të vjetësh pështyme, baltë dhe akuza politike me vrasje, grabitje dhe korrupsion, po lemë pas një tjetër javë, me "lehje" politike për...