Artikuj nga Sammy Ketz
  • Beteja e medias me titanët e internetit, një çështje jetë a vdekje

    Mediet paguajnë për raportimin dhe dërgojnë atje gazetarë që rrezikojnë jetën për të prodhuar lajm të plotë dhe të besueshëm, s'janë mediat ato që vjelin fitimin, por platformat e internetit. Kjo është moralisht dhe demokratikisht e pajustifikueshme