Artikuj nga Enver Robelli
 • I gjunjëzuar

  Nervoza e Thaçit është e pritshme kur thotë se «deri më sot kam dëgjuar më tepër zhurmë dhe në rastin më të keq edhe urrejtje» lidhur me idenë e tij për ndarjen

 • Një popull duke pritur që të tjerët t’ia begenisin kapitullimin

  Çfarë po ndodhë tani me Kosovën është pasojë e paaftësisë së shqiptarëve kosovarë, e partive politike, shoqërisë civile, mediave, shtresës së hollë intelektuale për të zgjedhur njerëz të ndershëm në poste publike, jo bixhozçi. Viktimave e heronjve që

 • “Shkruaj, sepse përtoj të rrihem”

  “Zgjidhja” e problemeve me dhunë, kërcënime, shantazh, intriga e kurthe brutale është specialitet i klikave të korruptuara financiarisht dhe moralisht. Kosova dhe vende të tjera të Ballkanit janë shembuj negativë për zgjidhjen e problemeve

 • Nata e 24 marsit

  Më 24 mars 1999 tërë bota demokratike ishte me ne, me shqiptarët e Kosovës. Më 24 mars 2018 nuk është tërë bota demokratike me ne.