POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

"Ç’kemi Albanian?" Prestigjiozja New York Post artikull në gjuhën shqipe

Artikulli i New York Post

Pas lajmit se në shkollat e New York do të ofrohet mësim në gjuhën shqipë, e përditshmja “New York Post” në numrin e sotëm ka publikuar një artikull në gjuhën shqipe të titulluar “Ç’kemi Albania”. 

Prej disa ditësh është miratur ligji i cili do të ofrojë mësime në gjuhën shqipe për të gjithë shqiptarët dhe për këdo që ka dëshirë të mësojë shqip.

Në New York jetojnë rreth 600 mijë shqiptarë të cilët tashmë do të kenë mundësi të mësojnë gjuhën amtare. 

er.k.
Komento

Komente

 • Trump: 06/05/2018 02:16

  Can you hire me ? I have master Bachelor degree for language @ literature . I love it !! Please

  Përgjigju
 • Amerikani: 05/05/2018 21:03

  Ja shteti demokratik.Kete shembull duhet te ndjekin edhe shtetet e tjera.Mirenjohje te perjetshme SHBA.

  Përgjigju
 • Emigrant: 05/05/2018 20:56

  Amerika si gjithmonë e para.600 mirë shqiptarë në new york janë një shtet i vogël dhe është e domosdoshme gjuha shqipe.duhet ta bëjë dhe greqia dhe italia këtë.

  Përgjigju