POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Foto/Mirëmbajtje për këndet rekreative në lagjet e Tiranës, më shumë siguri për fëmijët që luajnë aty

Punonjësit bashkiakë duke mirëmbajtur këndet rekreative në lagjet e Tiranës

Ndërtimi i këndeve rekreative dhe atyre të lojërave për fëmijë në çdo lagje të Tiranës ishte një sipërmarrje jo e lehtë që u bë realitet falë edhe bashkëpunimit të shumë donatorëve.

Por tashmë mirëmbajtja e tyre është një sfidë edhe më e vështirë, që kërkon angazhim dhe përkujdesje të përditshme nga ndërmarrjet bashkiake. 

Ndaj për t'i mbajtur ato funksionale dhe të sigurta për fëmijët, punonjësit bashkiakë kanë përqendruar forcat, mjetet e materialet për ta fituar edhe këtë sfidë në funksion të fëmijëve e familjeve të Tiranës.

Siç shihet edhe nga fotot, puna ka nisur me riparimin e të gjitha moduleve të lojërave të dëmtuara si dhe të gjithë aksesorëve të tjerë të këndeve, si stolat, koshat apo ndriçuesit.

Natyrisht që fitorja e kësaj sfide të përditshme do ishte më e lehtë nëse edhe të gjithë banorët e Tiranës do të bashkëpunojnë për t'i mirëmbajtur këto kënde.

Punonjësit bashkiakë duke mirëmbajtur këndet rekreative në lagjet e Tiranës )

a.me.
Komento