POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Matura Shtetërore/ Del teza e provimit të Matematikës/ FOTO

Maturantët në provim

Mbi 37 mijë maturantë kanë testuar sot njohuritë e tyre në provimin e tretë të Maturës Shtetërore, atë të Matematikës, i cili cilësohet dhe si më i vështiri.

Por, teksa maturantët ndodhen në provim, një tezë po qarkullon në rrjetet sociale, e cila pretendohet të jetë e provimit të matematikës.

Ndërkohë, edhe në dy provimet e tjera ka pasur akuza nga deputetët e PD se tezat e testimit kanë dalë para se të niste provimi i maturantëve.

(Teza që po qarkullon në rrjet, e pretenduar si teza e provimit të matematikës)

d.co./a.me.
Komento