POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Matura Shtetërore, ja cilat janë përgjigjet e sakta të testit të Matematikës

Foto ilustruese

Tiranë-Sot është zhvilluar testi i Matematikës për Maturën Shtetërore 2018. Ministria e Arsimit ka publikuar tezat sesi duhet të ishin përgjigjet e sakta nga maturantët.

Testi kishte 25 pyetje, nga të cilat 13 kërkesa ishin me përgjigje alternative, që vlerësohet me nga 1 pikë secila, dhe 12 pyetje ishin me zhvillim.

Testimit për lëndën e Matematikës i janë nënshtruar rreth 37 mijë maturantë nga i gjithë vendi. 

Ky ishte provimi i tretë i Maturës Shtetërore, pasi më parë kanë dhënë dy provimet e tjera, Gjuhën e Huaj dhe Gjuhën Shqipe e Letërsinë.


PDF/ Përgjigjet e sakta, provimi i matematikës (Gjimnazi) Varianti A (kliko që të hapet dokumenti)


PDF/ Përgjigjet e sakta, provimi i matematikës (Gjimnazi Gjuhësor) Varianti A (kliko që të hapet dokumenti)

PDF/ Përgjigjet e sakta, provimi i matematikës (Profesionale) Varianti A (kliko që të hapet dokumenti)

 

e.gj./al.sp.
Komento