POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Në prag pensioni, dy sanitare të shkollës 9-vjeçare në Levan, një kujtim të bukur për nxënësit (VIDEO)

Pema e qendisur nga dy ish-sanitaret e shkollës

Po të hysh brenda ambienteve të shkollës 9-vjeçare "Dino Ismaili" në Levan të Fierit, krahas zbukurimeve që janë bërë për fillimin e vitit të ri shkollor, do të bjerë në sy edhe një pemë bajame e qendisur bukur. Po kush janë autorët e kësaj qendisje e cila ka një vit që është vendosur në stendën e zbukurimeve këtë prag viti të ri shkollor?Ato janë dy sanitare të kësaj shkolle. Janë në prag pensioni. "Të paktën të lëmë një kujtim të bukur", thanë ato, pasi sipas tyre kanë 30 vjet që punojnë në këtë shkollë. Njëra prej tyre A.N tha se "kjo pemë simbolizon gjithë fëmijët e shkollës, që të rriten si lule në shkollën e Levanit".

Ndërsa sanitarja tjetër shtoi: "Sëbashku me shoqen time kemi punuar për të bërë këtë bukuri për shkollën. Kjo pemë ka një vit që është bërë nga ne dhe meqënëse jemi në prag pensioni të lëmë si kujtim se kemi bërë diçka për shkollën, pasi kemi 30 vjet që punojmë këtu"

l.q./b.ha.
Komento