POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Risitë në industrinë e automobilieve, ja cilat janë makinat e 2018

Lloji i makinës Dodge Viper

Këto janë disa nga automjetet të cilat do të prodhohen në 2018 me risi dhe nivel të lartë performance, nga makinat me funksionim elektrik deri tek makinat që ecin më shpejt në   krahasim me modelet e prodhuara më parë. Ja cilat janë disa nga modelet: Chevrolet SS, Smart for Two, Volkswagen Touareg, Hyundai Azera dhe Dodge Viper

   

Hyundai Azera                   Volkswagen Touareg              Smart for Two                 Chevrolet SS

 

 

l.q.
Komento