POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Të veçantat e fëmijëve që lindin në vjeshtë, ja disa emra karakteristikë

Foto ilustruese

Nëse keni lindur në periudhën e vjeshtës konsiderojini veten me fat. Të gjithë njerëzit janë unikë por ata që lindin në këtë periudhë të vitit kanë veçantitë e tyre. Një studim britanik i bërë nga viti 1973-1999 ka treguar se muaji shtator është muaji që ka më shumë lindje.

Fëmijët e lindur në vjeshtë priren të jenë më aktivë, më të gjallë dhe më të përgjegjshëm. Ata janë më të zhvilluar, duken si më të mëdhenjtë e klasës, prandaj kanë prirjen të merren me sport. Ky është një dallim mjaft i veçantë.   

Kidspot’ shkruan se për këta fëmijë vjeshta do të jetë gjithmonë periudha e tyre e preferuar e vitit. Më poshtë ju sjellim gjithashtu një listë më emrat më të veçantë universal, për bebet e ardhur në jetë në këtë kohë:

Adam

Amber

Aurelia

Azalea

Celeste

Klei

Kora

Dahlia

Dakota

Emerald (a)

Emmy

Eve

Hazel

Ivy (Ivi)

Jack

Laurel

Octavia

Oliver

Raven/a

R(h)ea

Rory

Rosemary

Ro(w)an

Rubi

Ruela

Sapphire

Talia

Violet

 

fl.mi.
Komento