Vizat për në SHBA, ja këshillat që na jep Ambasada Amerikane

Ambasada amerikane ka postuar sot në faqen e saj në Facebook një këshillë për të gjithë personat që duan apo marrin një vizë për në SHBA. Ambasada këshillon që duhet patur kujdes në kërkesat që duhen ndjekur në mënyrë të tillë që të mos humbasë mundësia për të udhëtuar në të ardhmen.


Të premte të gëzuar! Sigurohuni që të ndiqni kërkesat e vizës tuaj gjatë kohës që jeni në SHBA në mënyrë që të mos rrezikoni mundësinë tuaj për të udhëtuar në të ardhmen. #PyetAnën

Ambasada e ShBA në Tiranë

e.gj.
Komento

Komente

  • boston: 23/03/2018 12:31

    eshte frike te aplikosh per vize ne USA se ju te merni 180 dollare dhe pse I ploteson kushtet per te mare nje vize si visitor, nje rast pata une ftova burin e motres [ ajo ka vdekur ] per ti lehtesuar dhimbjen e humbjes se gruas, mosha 70 e tij , ai aplikoi ju I moret leket dhe vize nuk mori . Tani ska siguri te vi prape ju per moshat e medha duhet te beni perjashtim ti ktheni leket ose I jepni vize .faleminderit me respect.

    Përgjigju