Report tv kerkon nje gazetar/e per titrat

Report tv kerkon nje gazetar/e per titrat. Te kete studiuar per gazetari dhe te kete eksperience pune. Te interesuarit te dergojne CV e tyre ne adresen e e-mailit: arianiti79@hotmail.com.