Shqiptarja.com
Përditësimi i fundit në 23:06 Regjistrohu | Identifikohu 
Home Aktualitet Politikë Ekonomi Sociale Kosova Bota Sport Intervista Kulturë Shëndeti VIP & Spektakel Horoskopi
KENDI I NJOFTIMEVE

| 19 Janar 2018
Shqiptarja.com ndryshon dhe forcohet:Bashkohu me sfidn ton

Shqiptarja.com edhe pr pak dit do t jet online me nj version t ri grafik, me prmbajtje t reja dhe me nj dinamik web-i avangard.

Pr kt arsye synon t fuqizoj redaksin me gazetar t rinj q t sjellin eksperiencn e tyre dhe pasionin e tyre.

Nse dshironi t bheni pjes e strukturs son t re, drgoni nj mail me CV-n tuaj dhe nj letr motivimi n kt adres: [email protected]

Redaksia Online
l.q/Shqiptarja.com

| 18 Janar 2018
Agjencia për Mbeshtetjen e Shoqërisë Civile thirrje për projekte


| 18 Janar 2018
Shoqëria Përmbarimore “Bailiff Services Albania” - Shpallja Ankandi

Shoqeria Permbarimore “Bailiff Services Albania” sh.p.k, me adrese Bulevardi “Gjergj Fishta” Pallati Gora, Kulla nr.2, Kati 2, Apartamenti 9, Tirane, ne zbatim te dispozitave te Kodit te Procedures Civile, njofton se do te kryeje procedurat per shitjen ne ankand te dyte te pasurive te paluajtshme, me  date 07.02.2018, ora 16:00, si me poshte:
“Arë + Truall” nr. pasurie 422/62, vol. 11, fq. 92, ZK. 1665 me sip.totale 1955 m2, nga të cilat 300 m2 truall dhe 100 m2 ndërtesë e ndodhur në Fushë Krujë, e regjistruar pranë ZVRPP Krujë, në pronësi të Arben Dema, me vlerë 40,960 Euro.
 
 
Per informacione mund te kontaktoni nr Tel. 044 500 278  ose adresen e-mail: [email protected]

| 18 Janar 2018
Shoqëria Përmbarimore “Bailiff Services Albania” - Shpallje Ankandi

Shoqeria Permbarimore “Bailiff Services Albania” sh.p.k, me adrese Bulevardi “Gjergj Fishta” Pallati Gora, Kulla nr.2, Kati 2, Apartamenti 9, Tirane, ne zbatim te dispozitave te Kodit te Procedures Civile, njofton se do te kryeje procedurat per shitjen ne ankand te dyte te pasurive te paluajtshme, me  date 08.02.2018, ora 16:00, si me poshte:
“Truall + Ndertese” nr. pasurie 6/43, ZK. 8541 me sip.totale trualli 187.5 m2 dhe sip.ndertese 375 m2, e regjistruar ne regjistrin hipotekor nr. 140 date 11.11.2008 e ndodhur ne Gjirokaster, e regjistruar prane ZVRPP Gjirokaster ne pronesi te Shoqeria “Flladi” sh.p.k me vlerë 217,840 Euro.
 
 
Per informacione mund te kontaktoni nr Tel. 044 500 278  ose adresen e-mail: [email protected]

| 18 Janar 2018
Shoqëria Përmbarimore “Bailiff Services Albania” - Shpallja Ankandi

Shoqeria Permbarimore “Bailiff Services Albania” sh.p.k, me adrese Bulevardi “Gjergj Fishta” Pallati Gora, Kulla nr.2, Kati 2, Apartamenti 9, Tirane, ne zbatim te dispozitave te Kodit te Procedures Civile, njofton se do te kryeje procedurat per shitjen ne ankand te dyte te pasurive te paluajtshme, me  date 07.02.2018, ora 16:00, si me poshte:
“Arë + Truall” nr. pasurie 422/62, vol. 11, fq. 92, ZK. 1665 me sip.totale 1955 m2, nga të cilat 300 m2 truall dhe 100 m2 ndërtesë e ndodhur në Fushë Krujë, e regjistruar pranë ZVRPP Krujë, në pronësi të Arben Dema, me vlerë 40,960 Euro.
 
 
Per informacione mund te kontaktoni nr Tel. 044 500 278  ose adresen e-mail: [email protected]

| 29 Shtator 2017
Njoftim pune Shqiptarja.com

Kompania mediatike Shqiptarja.com kërkon të punësoje agjent/e marketingu (shitje) që plotëson kriteret e mëposhtme :
 
Të ketë arsim të lartë.
 
Vlerësohet të ketë njohuri të gjuhëve të huaja dhe të ketë përvojë punë.
 
Të jetë i gatshëm për të punuar në teren.
 
 
Personat e interesuar të dërgojne Cv e tyre në këtë adresë.
 
 
[email protected]

| 13 Janar 2018
Studio Përmbarimore “ De Novo”- Shpallje e Ankandit 3 

STUDIO PËRMBARIMORE “ DE NOVO” NJOFTON SHPALLJEN E ANKANDIT 3 PËR :

“Apartament” me sip.71.6 m2, me Nr. pasurie 2/9+2-19, Z.k.8260, Volumi 4, faqe 249 me adresë Rr.”Irfan Tomini” Tiranë.Kjo pasuri është hipotekuar në favor të BANKA E TIRANËS  sh.a. Çmimi me të cilin fillon ankandi është 21 168 (njëzet e një mijë e njëqind e gjashtëdhjetë e tetë )  EURO.

 

Ankandi do të zhvillohet më datë 18.01.2018 Ora 16:00 pranë Studios Përmbarimore”DE NOVO” sh.p.k ( ish Speed Solution sh.p.k ), me Adresë : Rruga “Frederik Shiroka”, Pallatet”Gora”, Kulla 3, Shkalla 1, Kati 2, Nr.1, Tirane.

 

Per çdo informacion mund tw na kontaktoni cel . 0693041355, email : [email protected]

| 18 Janar 2018
Përmbarimi Gjyqësor Privat “Jon 2014” - Shpallje Ankandi

Përmbarimi Gjyqësor Privat “Jon 2014”, me përmbaruese Jonida Ujkashi do të zhvillojë Ankandin e Parë për pasurinë “truall+banese dy kateshe,”, me siperfaqe 200 m2, me nr. Pasurie 12/86, vol.7,fq.171, Z.K. 8531, e ndodhur në Lagjen 1 Maji, Fier.

Çmimi me të cilin fillon shitja e kësaj pasurie është në vlerën 9,600,000(nente milion e gjashteqind mije ) lek ose 72,000 (shtatedhjet e dy mije) euro.

Ankandi zhvillohet me datë 25.01.2018, ora 16:00 në ambientet e Zyrës se permbaruese gjyqesore private Jonida Ujkashi me adresë: Rr.”Myslym Shyri, vila nr.8/1,kt.4,Tiranë .

| 18 Janar 2018
Shoqëria Përmbarimore “ZIKE” sh.p.k - Shpallje Ankandi

 Shoqëria Përmbarimore “ZIKE” sh.p.k, me adresë: Blv.“Gjergj Fishta” Pallatet “Gora” Kulla 2,  Kati 2, Ap  9, Tiranë, në zbatim të dispozitave të Kodit të Procedurës Civile, njofton se do të kryej procedurat për shitjen në ankand-3, të pasurise të paluajtshme në pronësi z.Hajdar Sejdi Thaçi, si më poshtë:

-    Në  date  30.01.2018 ora 16:45
 -Pasuri nr. 24/184+3-21, ZK 8512, lloji i pasurise (apartament) me siperfaqe. 96,6 m2, me adresa Durres, cmimi fillestar eshte 4,398,912 leke

Për informacione mund të kontaktoni në numrin e Tel. 044 500 278  ose adresën e e-mailit: [email protected]  

| 18 Janar 2018
Shoqëria Përmbarimore “ZIKE” sh.p.k - Shpallje Ankandi

 Shoqëria Përmbarimore “ZIKE” sh.p.k, me adresë: Blv.“Gjergj Fishta” Pallatet “Gora” Kulla 2,  Kati 2, Ap  9, Tiranë, në zbatim të dispozitave të Kodit të Procedurës Civile, njofton se do të kryej procedurat për shitjen në ankand-3, të pasurise të paluajtshme në pronësi të z.Erjon Fejzo Nazeraj si më poshtë:

-    Në  datë  31.01.2018 ora 16:45
 -Pasuri nr. 717/2, ZK 3384 lloji i pasurise (truall+ndertese) me sip. 350 m2 (truall), dhe 109 m2 (ndertese) me adrese Shkalle Mavrove, Vlore, me cmimi fillestar eshte 1,461,600 leke.

Për informacione mund të kontaktoni në numrin e Tel. 044 500 278  ose adresën e e-mailit: [email protected]  

1   2   3   4
Intervista
Albano n Repolitix: Presioni i Sigurimit n koncertin e 1989-s
Shqiptarja n Fast&Furious: Me pagn e1 muajijetova pr 1 vit
Lufta ndaj korrupsionit,Cantone: Ndrhyni n administrat/ VD
Këndi i Njoftimeve
Oferte Punesimi
Shtypi i ditës
Datë 21/01/2018, VITI VIII- NR.15