artan gjermeni
  • Dokumenti 239 faqe, prokurorët nxjerrin misteret e telefonit të Ervis Martinajt

    Specialistët izraelitë hapin password-in e “I-Phone X”. Zbulohen me qindra emra, sms, foto, video dhe bisedime me chat. Prokurorët akuzojnë gjyqtarin Artan Gjermeni për një vendim të pabazuar. Prokuroria apelon vendimin që mund të lirojë Ervis Martinajn

  • Nuk dorëzohet prokuroria, kërkon arrest me burg për Ervis Martinaj

    Gjyqtari i Tiranës Artan Gjermeni ka caktuar datën 4 dhjetor 2018, si afatin e fundit që Ervis Martinaj, duhet të qëndrojë në qelitë e paraburgimit 302. Por prokuroria e Tiranës nuk është dorëzuar, ajo apeloi vendimin, duke kërkuar masën e “arrestit në burg” për Martinaj.