[THASH&THEM]

Home-THASHETHEM
23 Shkurt 2013 - 12:28
Ambasadori Dritan Tola ‘bye bye’ Tirana
Dritan Tola është ambasadori i ri i yni i emëruar në Francë. Këto janë dy ditët e fundit të qëndrimit të tij në Tiranë, e ku më pas do të udhëtojë drejt Parisit për të ushtruar detyrën e re të marrë si ambasador.

Tola është parë të përshkojë baret e “ABA”-ës ku u shpreh se është duke realizuar procedurat e fundit për tu nisur drejt Francës nga ku e pret një detyrë dhe sfidë e re dhe me tepër përgjegjësi.

dritan tola

Padyshim ky do të jetë një “udhëtim” diplomatik i tij ku nuk e ka fshehur dhe kënaqësinë që e ka përshkruar këto kohë.

Kujtojmë se për gati dy vjet ai ka qëndruar në krahë të Ambasadorit të Bashkimit Europian në Tiranë Ettore Sequi si këshilltarë i tij për çështjet politike.