[THASH&THEM]

Home-THASHETHEM
08 Prill 2013 - 11:10
BB6- Joana: “Pas Bigut mund
të lidhem sërish me Janin”
Pas spektaklit të së shtunës duket se dinamikat në shtëpinë e Big Brother kanë ndryshuar. Marrëdhënia mes Joanës dhe Anaidit nuk është më e njëjta pas valixhes me rroba që ish i dashuri i saj Jani i ka dërguar.

Ajo i tregon Elenës dhe Viganit bisedën që ka patur me Anaidin, i cili është shprehur Joana duhet t’a respektojë Janin jo vetëm me veshjet por edhe me sjelljen e saj në shtëpi. Duket se kjo shprehje e ka prekur Joanën, ndërkohë Elena shprehet se Joana është konfuze dhe nuk di t’i ndajë gjërat . Sërish Joana reagon duke i kërkuar Elenës shpjegime për këtë shprehje.

joana anaidi bb6

Elena thotë se çdo gjë varet nga këndvështrimi i publikut, ndërsa brenda shtëpisë është një situatë e caktuar me Anaidin. Joana mendon se ka qënë korrekte në marrëdhëniet më djemtë. Ajo fillimisht ka komentuar ndarjen me Janin dhe pastaj ka vazhduar me Anaidin. Ndërsa për sa i përket fjetjes ajo thotë që këtu brenda shtëpisë të gjithë flenë me njëri-tjetrin. Ndërkohë shton se mbasi të dalë nga shtëpia e Big Brother mund të lidhet sërish me Janin.

Redaksia Online
(xh.k/shqiptarja.com)