[THASH&THEM]

Vip
24 Janar 2013 - 13:28
Tiziano Ferro: “Më kanë refuzuar”
Këngëtari italian Tiziano Ferro, i ftuar në "Le invasioni barbariche" te La7, ka folur për mbarimin e historisë me Daria Bignardi.

tiziano ferro

Po ashtu ai ka folur dhe për ndarjen me të dashurin në nëntorin e kaluar.
Për Tizianon dashuria është një gjë e thjeshtë, sepse siç fillon thjesht, në të njëjtën mënyrë mbaron.

tiziano ferro

Pas ndarjes me të dashurin e tij, Ferro ka qenë shumë i zhgënjyer, duke qenë se u mundua që nga ana e tij gjërat të ishin në rregull. Ferro po ashtu është shprehur se:“ Marrëdhëniet mes homoseksualëve, janë si të gjitha marrdhëniet e tjera.

tiziano ferro

Tek ato, ekziston dimensioni sentimental, nuk bëhet fjalë për zgjedhje seksuale, por për dashuri të vërtetë”.

(A.G/shqiptarja.com)