Brenda fermës më të madhe të kanabisit në botë

Kanadaja është në prag të legalizimit të marijuanë për përdorim qetësimi dhe pikërisht këtu ndodhet ferma më e madhe e prodhimit të kanabisit.

BBC vizitoi një fermë të madhe kanabis në British Columbia, operatorët e të cilës thonë se është objekti më i madh i këtij lloji në botë.

Ajo ka një sipërfaqe prej 10 hektarësh dhe janë mbjellë 300 mijë bimë kanabis.

Në këtë fermë punon një staf prej 180 personash, të cilët kujdesen për rritjen e bimëve narkotike.