Edukoj me Teatër, platforma që angazhon fëmijët dhe të rinjtë

Të ftuara në Rreze Dielli në Report TV, drejtoresha e Teatrit të Metropolit Jonida Beqo dhe Sonila Kapidani, spacialiste edukimi