Receta e ditës - Fogace me domate dhe petulla të mbushura / Pjesa e dytë

Fogace me domate dhe petulla të mbushura, zonja Tefta dhe ekspertja e Bon Ton Olesia Leço sjellin recetën e ditës në kuzhinën e Report TV Pj.2