Receta e ditës - Lakror me hithra dhe Supë me kokë peshku Salmoni / Pjesa e dytë

Lakror me hithra dhe Supë me kokë peshku Salmoni, zonja Tefta dhe Chefe Brunilda Meshau sjellin recetën e ditës në kuzhinën e Report TV Pj.2