Gatimi - Llazanje me patellxhan dhe djathe + supe me pule Pj.2

Gatimi - Llazanje me patellxhan dhe djathe + supe me pule Pj.2, zonja Tefta sjelli recetën e ditës në kuzhinën e Report TV