Gatimi - Supe me bizele, perime pane dhe makarona me kerpudha Pj.1

Gatimi - Supe me bizele, perime pane dhe makarona me kerpudha Pj.1, zonja Tefta Sjell recetën e ditës në kuzhinën e Report TV