Gatimi - Tavë me karkaleca deti, makarona me kallamar dhe rukola Pj.1

Tavë me karkaleca deti, makarona me kallamar dhe rukola Pj.1, zonja Tefta sjell recetën e ditës në kuzhinën e Report TV