Grabitja e tokave në Lezhe Pj.2

Në Emisionin Repolitix në Report TV diskutohet çështja e tjetërsimit të pronave në bregdetin e Lezhës dhe arrestimi i kryetarit të kësaj Bashkia Fran Frrokaj Pj.2