Integrimi dhe lufta kundër krimit / Pjesa e dytë

Në Repolitix të Report TV debati i çështjeve të politikës së javës dhe integrimit mes deputetes së PS Elona Gjebrea dhe demokratit Luçiano Boçi / Pjesa e Dytë