Masakra me 8 të vdekur në Resulaj, autoambulancat transportojnë trupat e viktimave drejt morgut

8 persona të vrarë me armë zjarri. Ky ishte bilanci tragjik, pasi një 24-vjeçar hapi zjarr ndaj dy familjeve në fshatin Resulaj të Vlorës pak orë më parë. Ndërkohë  8 viktimat nga masakra e Selenicës u transportuan në morgun e Spitalit të Vlorës, ku po i nënshtrohen ekspertizës mjekësore. Policia ka rrethuar spitalin, duke mos lejuar afrimin e  njerëzve dhe gazetarëve.