Mësuesi, Gjeniu dhe Diktatori / Pjesa e parë

Dosja K në Report TV sjell dëshminë e Gjeto Vocaj se si zbuloi gjeniun 6-vjeçar dhe takimi fatal me dikatatorin - Pjesa e parë