Nesër dita e parë e muajit të Ramazanit, Gurra: Si mund ta bëni më të lehtë agjërimin

Myftiu i Tiranës, Ylli Gurra, i ftuar në studion e Report Tv na përcjell mesazhet dhe rregullat e ndjekjes së agjërimit përgjatë muajit të shenjtë siç është, muaji i Ramazanit. Gurra theksoi se gjatë këtij muaji gjithkush duhet të ketë obligim për të agjëruar, dhe nëse jo të gjithë kanë mundësi për këtë, duhet ta shlyejnë duke ndihmuar sadopak njerzit në nevojë.