Rama me tone të ashpra BE-së: Negociatat janë çështje 'jetë a vdekje', të hapen në qershor

Kryeministri Edi Rama e ka cilësuar një çështjeje ‘jetë a vdekje’ hapjen e negociatave të Shqipërisë me Bashkimin Evropian. Në një intervistë për ‘Euronews’, kreu i qeverisë shqiptare është shprehur se negociatat duhet të hapen në muajin qershor.

Sipas tij, kjo nuk i kushton asgjë Evropës dhe nuk do të shpenzojnë asnjë cent për Shqipërinë. Më tej, kryeministri Rama sqaron se çelja e negociatave do të thotë se shqiptarët po shikojnë drejt së ardhmes dhe kanë lënë pas të shkuarën.