Receta e ditës - Barbun krudo dhe peshk koc me avull / Pjesa e dytë

Barbun krudo dhe peshk koc me avull, zonja Tefta dhe cheff Indrit Selamaj sjellin recetën e ditës në kuzhinën e Report TV  / Pjesa e dytë