Receta e ditës - Byrek me patate dhe supë e ftohtë me perime / Pjesa e dytë

Byrek me patate dhe supë e ftohtë me perime, zonja Vjollca sjell recetën e ditës në kuzhinën e Report TV / Pjesa e dytë