Receta e ditës - Fileto peshku kapreze dhe makarona me gjizë dhe portokall / Pjesa e parë

Fileto peshku kapreze dhe makarona me gjizë dhe portokall, zonja Vjollca sjell recetën e ditës / Pjesa e parë