Receta e ditës - Fileto pule kapreze dhe sallatë verore me njoki / Pjesa e dytë

| Përditesimi i fundit: 2018-06-22 10:37:24

Fileto pule kapreze dhe sallatë verore me njoki, zonja Vjollca sjell recetën e ditës në kuzhinën e Report TV / Pjesa e dytë

Programe të tjera

Shiko të gjitha