Receta e ditës - Fileto pule kapreze dhe sallatë verore me njoki / Pjesa e parë

Fileto pule kapreze dhe sallatë verore me njoki, zonja Vjollca sjell recetën e ditës në kuzhinën e Report TV / Pjesa e parë