Receta e ditës - Kondrafileta gici me perime, antipaste dhe qershi me verë të ëmbël / Pjesa e parë

Kondrafileta gici me perime, antipaste dhe qershi me verë të ëmbël, zonja Tefta dhe Chef Sokol Prenga sjellin recetën e ditës në kuzhinën e Report TV / Pjesa e parë