Receta e ditës - Kuskus me perime dhe salcë me salmon / Pjesa e dytë

Kuskus me perime dhe salcë me salmon, Albani, Erjona dhe zonja Vjollca sjellin recetën e ditës në kuzhinën e Report TV / Pjesa e dytë