Receta e ditës - Patellxhana me bukë në furrë dhe supë me trahana dhe vezë/ Pjesa e parë

Patellxhana me bukë në furrë dhe supë me trahana dhe vezë, zonja Vjollca sjell recetën e ditës në kuzhinën e Report TV / Pjesa e parë