Receta e ditës - Patllixhane të mbushur me gjizë në furrë dhe petulla me kos / Pjesa e parë

Patllixhane të mbushur me gjizë në furrë dhe petulla me kos, zonja Vjollca sjell recetën e ditës në kuzhinën e Report TV / Pjesa e parë