Receta e ditës - Role me drithra dhe hurma arabie + kërpudha me kos / Pjesa e parë

Role me drithra dhe hurma arabie + kërpudha me kos, zonja Tefta dhe Cheff Ermal Lohja sjellin recetën e ditës në kuzhinën e Report TV / Pjesa e parë