Receta e ditës - Sallatë kaprezë, pasta freda me mocarella dhe domate të mbushura me moz / Pjesa e parë

Sallatë kaprezë, pasta freda me mocarella dhe domate të mbushura me moz, këngëtari Meteus Frroku sjell recetën e ditës në kuzhinën e Report TV / Pjesa e parë