Receta e ditës - Sanduiç i mbushur dhe bizele me mish qingji / Pjesa e parë

Sanduiç i mbushur dhe bizele me mish qingji, zonja Vjollca sjell Recetën e ditës në kuzhinën e Report TV / Pjesa e parë