Receta e ditës - Supë kremi me gazpaço, rizoto me asparag dhe mousse me çokollatë / Pjesa e dytë

Supë kremi me gazpaço, rizoto me asparag dhe mousse me çokollatë, zonja Tefta dhe Chef Gëzim Balashi sjellin recetën e ditës në kuzhinën e Report TV / Pjesa e dytë