Receta e ditës - Tortë me kumbulla dhe fërgesë me kungull / Pjesa e dytë

Tortë me kumbulla dhe fërgesë me kungull, zonja Vjollca sjell recetën e ditës në kuzhinën e Report TV / Pjesa e dytë