Taksa për Rrugën e Kombit, i ftuar Damian Gjiknuri, Ministër i Infrastrukturës dhe Energjisë Pj.2

Ministri Damian Gjiknuri hedh dritë për taksën në Rrugën e Kombit në Emisionin Repolitix në Report TV Pj.2